Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fókuszban a környezeti nevelés Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. április 24.
ImageA Föld napja adta annak a hétfői találkozónak az apropóját, amelyre az általános iskolák környezeti nevelőit hívta Juhász László környezetvédelmi tanácsnok, a Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodája és a Gaja Környezetvédő Egyesület. A cél a környezetvédelemmel kapcsolatos tervek megismerése és közös fehérvári programok kidolgozása volt.
Tovább...
 
Kulturális bemutatóval ünnepelte jubileumát a Széna Téri Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2018. április 24.
ImageFennállásának 80. évfordulója alkalmából rendezett kulturális bemutatót a Széna Téri Általános Iskola a Vörösmarty Színházban. A közönség színes programot láthatott táncos drámajátékkal, élőzenés bábjátékkal, néptánccal és látványos Fitt Kid előadással. Minárikné Ambrus Magdolna igazgató a gálán kiemelte, hogy a Széna Téri a jövő iskolája, ahol a gyerekek műveltséget, tartást és látásmódot kapnak a jövő kihívásainak megoldásához.
Tovább...
 
Jövőt építünk!  duális információs napot tartottak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 24.
ImageDuális információs napot tartott a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa - vállalati partnereivel közösen - a Városházán. Az intézményben három alap- és egy mesterszakon indul a magas szintű elméleti és gyakorlati oktatást ötvöző, innovatív képzés a következő tanévben. A leendő hallgatók június 30-ig adhatják be jelentkezésüket a szerződött vállalatokhoz.
Tovább...
 
Gyerekek találtak nevet a Depónia kabalafigurájának Nyomtatás E-mail
Írta: Polónyi Dóra   
2018. április 24.
Hétfőn délelőtt Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója díjátadó sajtótájékoztatót tartott. A Szolgáltató kreatív csapata immár név szerint is bemutathatta az év eleji arculatváltás során választott kabalafigurát. A januárban meghirdetett névadó pályázat sok gyerek fantáziáját megmozgatta, a legjobb ötleteket díjazták.
Tovább...
 
III. Béla és kora címmel rendeznek konferenciát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 23.
III. Béla és kora címmel szervez nyilvános konferenciát hétfőn 10 órától a Szent István Király Múzeum a Hiemer-házban. Délelőtt az Archeogenetika, antropológia szekció résztvevői között Kásler Miklós Széchenyi-díjas professzor, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, a maradványokat vizsgáló kutatócsoportot vezetője is beszámol tudományos kutatásának eredményeiről. A délutáni szekció előadásai a történettudományhoz kapcsolódnak.
Tovább...
 
Fehérvár bölcsője hatodik alkalommal vár lakóra Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2018. április 23.
ImageA SZÉNA Egyesület a Családokért egyike annak az 5 szervezetnek az országban, aki sikeresen pályázott egy fából készült bölcsőre, mely most ismét gazdát keres.
Tovább...
 
25 éves fennállását ünnepelte a Kézenfogva onkológiai klub Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 23.
ImageKét és fél éve áll a daganatos betegséggel küzdők és a gyógyultak szolgálatában a „Kézenfogva” onkológiai klub. A szervezet a hétvégén A Szabadművelődés Házában rendezett ünnepséget.
Tovább...
 
Nevelőmunka a kiegyensúlyozott fiatal felnőttekért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 23.
ImageBölcsődevezetőket és bölcsődei dolgozókat köszöntött dr. Cser-Palkovics András polgármester a Hiemer-házban a Bölcsődék Napja alkalmából: a felelősségteljes munkáért nyilvánított köszönet mellett hangsúlyozta a találkozás lehetőségét, és a nevelők szerepét abban, hogy a kisgyermekekből kiegyensúlyozott fiatalok váljanak. A rendezvény résztvevőinek a Kákics együttes adott műsort.
Tovább...
 
Sikertényezők a globális sportgazdaságban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 23.
ImageMásodik alkalommal rendezték meg a Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatók Fóruma (SKEOF) Konferenciát. A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa adott otthont a nagyszabású eseménynek, melyen a sport globális gazdasági hatótényezőivel kapcsolatos aktuális kérdések kerültek terítékre.
Tovább...
 
Süssünk, főzzünk medvehagymával! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 20.
ImageMedvehagymás pogácsát majszolgatok – úgy „diétásan” persze, mert a tavaszi nagytakarítás nemcsak a lakásban/házban szükséges, hanem a belsőnkben, testi/lelki vonatkozásban is –, s hogy más is részesüljön ebben az élményben, hát jöjjenek a medvehagymás finomságok receptjei!
Tovább...
 
A Csillagászat Napja A Szabadművelődés Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 20.
ImageSzombaton ünnepeljük a Csillagászat Napját. A Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgálóban 19.00 órától különféle ismeretterjesztő előadásokkal és jó idő esetén távcsöves bemutatókkal várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10704 - 10714 / 20492